(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, Haka Center Oy
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Asiakkaamme Haka Center Oy on työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maanrakennuksen, maa- ja metsätalouden sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun.

Haemme nyt heidän toimintojen laajentuessa Kempeleen toimipisteeseen asennustaitoista METALLITYÖNTEKIJÄÄ.

Työn kuvaus:
Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön käytettävyys huomioiden. Palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Toivomme sinulta:
Toivomme monipuolista kokemusta metallin käsittelystä ja koneiden sekä laitteiden korjaushitsaamisesta. Toivomme hakijoilta soveltuvuutta niin itsenäiseen kuin parityöskentelyynkin.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset koneiden ja laitteiden korjaustytöt sekä uusien työkoneiden varustelua. Tehtäviin voidaan sisällyttää rengastöitä valitun henkilön ammattitaidon mukaan. Otat työssäsi vastuuta metallipuolen hallin päivittäisistä rutiineista sekä töiden suorittamisesta aikataulussa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaukseen bonusjärjestelmän kautta.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi sekä CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi 31.03.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.