(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä asiakkaallemme Akaaseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018Työn kuvaus:
  Miraco Oy on lähes kolmekymmentä vuotta toiminut kotimainen puhallintalo. Tuotteet ovat kuljettaneet ilmaa monenlaisissa, hyvin vaativissakin olosuhteissa. Tuoteskaala on laaja aina aksiaalipuhaltimista erilaisiin pakokaasu ja seinäpuhaltimiin. Miracon toiminta-ajatuksena on toimittaa oman kokoonpanotehtaansa ansiosta nopeasti tilaajan tarvitsema puhallin tai puhealinjärjestelmä. Miracon kotimaisuus sekä markkinoiden ja ilmastointitekniikan tuntemus ovat korvaamattomat kilpailuvaltit. Yrityksen ykkösarvot ovat laatu ja asiakkaan tyytyväisyys heidän valmistamiinsa Avainlippu tuotteisiin.
 
Etsimme asiakkaallemme Miraco Oy:lle Akaaseen METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyö ja työskentely tapahtuu arkipäivisin.
 
Miraco Oy:ssä työtäsi on valmistaa erilaisia puhaltimia. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät erilaisia työvaiheita, kuten esim. levynleikkausta, mankelointia, särmäystä ja yksinkertaisia hitsaustöitä. Työstettävät materiaalit ovat esim. mustaa ja sinkittyä peltiä, sekä rosteria. Myös saapuvan tavaran purku ja lähtevän lastaus kuuluvat työnkuvaasi.
 
Odotamme hakijoilta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Tehtävässä menestymiseksi sinulla olisi hyvä olla jotain kokemusta metallialalta, sen ei kuitenkaan tarvitse olla aivan vastaavista tehtävistä. Tähän tehtävään sopiva työntekijä nauttii monipuolisesta työnkuvasta, eikä hätkähdä välillä nopeitakin muutoksia työpäivän aikana.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakavaraisessa pitkän kokemuksen omaavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat tietysti hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:ssä, mutta sen jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.
 
Paikka täytetään kiireellisesti, haastattelut tehdään viikon 27 aikana. Hae paikkaa siis heti!  Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 595 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Hitsaaja


Sijainti:  TOIJALA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Rauhala


Toimipaikka:  Tampere