Metallityöntekijä alumiinipuolelle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme Pirkanmaalla toimivalle asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ ALUMIINIPUOLELLE.

Työntekijänä tehtäviisi kuuluvat erilaiset alumiinipuolen avustavat tehtävät. Työssä vaaditaan reipasta ja motivoitunutta asennetta, kykyä oppia sekä maalaisjärkeä. Metallialan koulutus sekä hitsauskokemus ovat eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä cv ja hakemuksesi tämän ilmoituksen hakulinkistä jo tänään tai laita sähköpostia jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi !

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1216077
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia