(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä, 3 hlöä, Huittinen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme metallialan asiakasyrityksellemme työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin Huittisiin.

Työtehtävät ovat vaihtelevia, mm. pintakäsittelyä, logistiikkaa, pakkausta. Työtehtäviä suoritetaan suurelta osin tuotantokoneilla.

Aikaisempi kokemus ja koulutus tuotannosta tai metallialalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on oma-aloitteinen asenne, reipas työote ja ahkeruus. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Työsuhde alkaa 6kk:n määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä talon kirjoille.

Töitä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, valituilla tulee olla valmius 3- ja 4-vuorotyöhön. Työpaikan sijainnista johtuen tulee valituilla olla käytössä oma auto.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työ- ja koulutustaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Voit myös kysyä lisätietoja: Anu Erkkilä, p. 050 355 7733 .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.