Metallituotteiden kiillottaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme asikkaallemme metallityöntekijöitä putkien kiillotukseen. Metallialan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Työt tehdään koneiden avustuksella, joten mikään supermies ei tarvitse olla. Työt tehdään 2-vuorossa, mutta valmiutta 3-vuoroon toivotaan. Tarjolla on vakituinen työsuhde.

Asiakkaamme kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia kippihydrauliikan komponentteja kuorma-autojen päällerakentajille sekä hydraulisylintereitä metsä- ja kaivoskoneisiin sekä lastinkäsittelylaitteisiin.

Sinulta Odotetaan:

-Hyviä kädentaitoja
-Valmiutta vuorotyöhön
-Reipasta asennetta ja halua kehittyä alalla
-Metallialan koulutus tai työkokemus on eduksi

Sinulle Tarjotaan:

-Vakituista työsuhdetta
-Hyvät työolosuhteet
-Työehtosopimuksen mukainen palkkaus
-Oman alasi töitä

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 22.3.2019.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +358447050894, email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä. Olemme sinuun yhteydessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1245227
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo