Metallitöiden työnjohtaja
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Nyt olisi tarjolla pitkäaikainen työsuhde metallialan työnjohtajalle, jolta luonnistuu sekä paja- että asennustyöt.
Asiakkaamme on toiminut alalla usean kymmenen vuoden ja se työllistää noin kymmenen työntekijää. Yritys on keskittynyt mittatilaustöihin rakennuksille sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltötöihin (kaiteet, kulkusillat, ovet, luukut, jne). Työt toteutetaan asiakkaiden kohteissa sekä pajalla Helsingissä, kehä kolmosen kupeessa.

Työnjohtajalla on merkittävä rooli yrityksessä omistajan työparina. Työnjohtaja vastaa tarjouspyyntöihin, laskee tarjoukset sekä huolehtii töiden läpiviennit, resurssoinnista laadunvalvontaan. On myös oltava valmiutta ja halua hypätä itse asennuskeikalle ja hoitaa hommat maaliin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkaa sopimuksen mukaan!

Työssä pärjää parhaiten kun löytyy:

Kokemusta vastaavista tehtävistä, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä
Halua tehdä töitä, vahvaa työmoraalia sekä halua sitoutua

HUOM, haussa myös asentajia kyseiseen yritykseen!


Mikäli rupesi kiinnostamaan, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tai ole yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
TEEMU / 040 536 6881 / teemu.holtta(at)visiohr.fi
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fiMikäli ei tämä paikka osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/


Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464380
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki