(Poistunut julkaisusta)

Metalliteollisuuden työntekijöitä RekryKoulutuksen kautta, SopValm Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
TÄTÄ TYÖPAIKKAA HAETAAN VAIN täyttämällä koulutushakemus 7.10.2019 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/rekrykoulutus_688002

Koulutus alkaa marraskuun alussa.

SopValm Oy on 2006 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistaja. Nykyään Sopvalm toimii osana Viitasaarelaista Maarla konsernia. Konsernissa työskentelee yhteensä 80 työntekijää.
SopValm Oy toimii Viitasaarella, hyvien logististen yhteyksien päässä asiakkaista.
Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen laadukkaasti tuote- ja menetelmäsuunnittelussa sekä tuotteiden valmistuksessa. Konsernissa panostetaan työhyvinvointiin suunnitelmallisesti.

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet tullaan työllistämään heti koulutuksen päätyttyä Go On Jyväskylän kautta SopValm Oy:lle metallialan eri työtehtäviin, kuten levytyökeskukselle, laserleikkauskoneelle, särmäykseen, hitsaukseen, kokoonpanoon ja koneistukseen.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Koulutus tullaan räätälöimään henkilökohtaisen osaamisen mukaan. Ulkopaikkakunnalta koulutukseen valittuja henkilöitä voimme tarpeen tullen auttaa asunnon etsinnässä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast puh. 040 173 9797/ hanna.tavast@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi