(Poistunut julkaisusta)

Metalliteollisuuden Työkalu/tuotesuunnittelija Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme luovaa ja motivoitunutta suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme on erikoistunut ohutlevy- ja levytuotteiden valmistukseen. Työssä käytettävät työkalut yritys valmistaa itse. Samaten työkaluja suunnitellaan ja valmistetaan myös asiakkaiden omaan tuotantoon. Tähän työkalujen- ja tuoteprosessien kehitykseen haetaan nyt tuotesuunnittelijaa. Työssä menestyminen edellyttää aiemman kokemuksen lisäksi ongelmanratkaisukykyä, luovuutta sekä innovatiivista otetta työhön. Valittavalla henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä joukkuehenkinen asenne. Jos olet vielä innokas oppimaan uutta ja haet työpaikkaa johon sitoutua pidemmäksi aikaa, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme soveltuvan alan koulutuksen sekä aiempaa kokemusta joko tuote- tai työkalusuunnittelusta, ideaalisti molemmista. Edellytämme myös Vertex G4 ohjelmiston tuntemusta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsuhde on vakituinen. Työ on kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella (Varisto). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Metalliteollisuuden Työkalu/tuotesuunnittelija Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat VMP Helsingin Hr-koordinaattorit numerosta 0403075100. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.