(Poistunut julkaisusta)

Metalliteollisuuden tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Kempeleeseen

METALLITEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on alallaan Suomen johtava valmistaja sekä alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Pääset työpaikkaan, jossa on hyvä työilmapiiri sekä loistavat tuotteet. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista metallialan töistä. Toivomme sinun olevan ahkera sekä motivoitunut työntekijä. Sinulla pysyvät työkalut käsissäsi ja olet aikaisemminkin tehnyt jonkin verran metallialan töitä tai opiskelet/olet opiskellut metallialaa.

Edellytämme:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Omia turvakenkiä
- Reipasta ja aktiivista otetta työhön
- Mahdollisuutta aloittaa heti

Tarjoamme sinulle kiinteän kk-palkan sekä nuorekkaan ja innostavan työilmapiirin. Omalla työpanoksellasi pystyt vaikuttamaan työn jatkoon.

Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuussa 2019
Työn kesto: n. 3kk, mahdollisuus jatkoon

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari p. 0443308824. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.