(Poistunut julkaisusta)

Metalliteollisuuden tuotantotyöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Kempeleeseen

METALLITEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on alallaan Suomen johtava valmistaja sekä alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Pääset työpaikkaan, jossa työtehtäväsi ovat monipuoliset ja työilmapiiri on hyvä.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista metallialan töistä. Toivomme sinun olevan ahkera sekä motivoitunut, hyvällä asenteella varustettu työntekijä. Työkalut pysyvät käsissäsi ja omaat aiempaa kokemusta joko metallialan opiskelusta tai/ja -töistä.

Edellytämme Sinulta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Omia turvakenkiä
- Reipasta ja aktiivista otetta työhön
- Mahdollisuutta aloittaa heti

Tarjoamme sinulle kiinteän kk-palkan sekä nuorekkaan ja innostavan työilmapiirin. Omalla työpanoksellasi pystyt vaikuttamaan työn jatkoon.

Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: n. 3-6kk, mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä, puh. +35840 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.