(Poistunut julkaisusta)

Metalliteollisuuden pääarvioija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haemme pääarvioijaa metalli- ja konepajateollisuuden johtamisjärjestelmien arviointiin.

Tehtävänäsi on arvioida erityisesti hitsaavan teollisuuden ja teräsrakenteita valmistavien organisaatioiden johtamisjärjestelmiä sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea, joten myös sinun asemapaikkasi voi olla muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista tutkintoa sekä IWE- tutkintoa, useamman vuoden tuoretta työkokemusta ko. toimialalta ja ymmärrystä riskienhallinnan peruselementeistä. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa.  Aikaisempi kokemus toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehittämistyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Rami Hartonen, puh. 050 598 6687, rami.hartonen@kiwa.com. 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 24.02.2021.