(Poistunut julkaisusta)

METALLITAITOINEN AJONEUVOARUSTELIJA
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on ajoneuvojen varusteluihin sekä kokoonpanotöihin erikoistunut autoalan yritys Tampereella. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

METALLITAITOINEN AJONEUVOVARUSTELIJA

Odotamme hakijoilta autoalan tai muun vastaavan tuotannollisen alan koulutusta, kokemusta erilaisista ajoneuvoihin liittyvistä kokoonpanotöistä ja monipuolisia kädentaitoja. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta autoalalta sekä erilaisista varusteluun liittyvistä projekteista. Myös muu kokemus metallialan tehtävistä tai ajoneuvojen varustelusta (esim. verhoilutyöt ja lisälaitteiden asennukset) katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkamallin sekä pitkäaikaisen työsuhteen innovatiivisessa yrityksessä, joka sijaitsee Pirkanmaalla.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - METALLITAITOINEN AJONEUVOVARUSTELIJA. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.