(Poistunut julkaisusta)

Metallipuolen tuotannontyöntekijä 2-vuorotyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle metallialan työtehtäviin

 

 

tuotannontyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

 

 

Yritys toimii metallialan esikäsittelytyössä.

 

 

Oletko jo kokenut metallialan taitaja, joka etsii uusia työmahdollisuuksia ammattitaitoisessa työporukassa vai tulevaisuuden moniosaaja? Koulutuksesi voi olla esimerkiksi metallipuolelta. Tehtäviin saat kuitenkin perehdytyksen ja tärkeintä on ammattitaitoinen suhtautuminen työtä kohtaan sekä halu kehittää itseään ja oppia uusia asioita.

 

 

Työtehtäviä yrityksellä on monipuolisesti erilaisista esikäsittelyn vaiheista. Työtehtäväsi voivat koostua esimerkiksi hitsauksesta, särmäyksestä, koneistuksesta, sahauksesta tai laser- sekä polttoleikkauksesta. Työssä tarvitset myös trukkia, joten ajokokemus trukilla on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tarvittaessa trukilla ajoon perehdytetään työsuhteen alkuvaiheessa.

 

 

Tarjoamme aluksi puolen vuoden mittaisen työsuhteen Adeccon kautta, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Haku on auki 26.5. asti, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus tulemaan jo tänään! Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi tai Samuli Mäki-Rajala, p. 040 671 1446, samuli.maki-rajala@adecco.fi.