(Poistunut julkaisusta)

Metallipuolen osaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Uuteenkaupunkiin metallipuolen osaajaa.

Työ pitää sisällään pistehitsausta, särmäystä sekä levytyöstökeskuksella toimimista. Haemme ohutlevyosaajaa, joten aikaisempi työkokemus vastaavista töistä on ehdotonta. Eduksi katsotaan myös alalle soveltuva koulutus, aiempi kokemus kokoonpanotyöstä sekä hyvä suomenkielen osaaminen.

Hakijalta toivomme kunnollista työmoraalia, huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää työjälkeä. Lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn on tärkeää. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja ammattilaiselle työtä on myös määräajan jälkeen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!
 
Jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi