(Poistunut julkaisusta)

Metalliosakeräilijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme metallialan osaajaa osamieheksi tuotantoon asiakasyritykseemme.

Haussa on ripeä trukinajotaitoinen tekijä osien keräilijäksi metallituotteiden valmistukseen. Työ vaatii kuvienlukutaitoa ja metallialan perustuntemusta, sillä tehtävänäsi on keräillä tuotannon käyttöön materiaaleja.

Työ vaatii valmiutta ja kiinnostusta fyysiseen työhön sekä metallipuolen tuotteiden tuntemusta. Toiveissamme on henkilö, jolla on metallialan ammatillinen koulutus tai vaihtoehtoisesti alalta jo työn myötä hankittua tietotaitoa. Työ vaatii myös reipasta ja työhöntarttuvaa asennetta, sillä tehtävänäsi on varmistaa tuotannon katkoton toiminta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella ja ahkeralla tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaisempaankin paikkaan ja kehittämään ammattitaitoaan. Työt alkavat määräaikaisuutena.

Työtä tehdään 2-vuorossa. Työvuorot ovat arkisin vuoroviikoin klo 06-14, 14-22, tehtävää vaatii kuitenkin tarvittaessa valmiutta 3-vuoroon.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta niin lähdetään kartoittamaan kiinnostuksellesi ja osaamisellesi sopivaa työtä. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.