(Poistunut julkaisusta)

Metallin pintakäsittelijä, Kauhava
Go On Seinäjoki /Alahärmän Konemaalaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018
Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa etsimme heille pitkäaikaista työntekijää metallin pintakäsittelyyn toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Alahärmän Konemaalaus Oy on teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksessä tehdään alihankintana metallin teollista pintakäsittelyä, johon kuuluu metallin kemiallinen mustaus, metallin fosfatointi, korkeapaineruiskumaalaus ja teräsraepuhallus.

Metallin kemiallisella kuumamustauksella saadaan aikaan visuaalisesti näyttävä ja edullinen pinta mittatarkkuuksia muuttamatta kaikille yleisimmille teräslaaduille. Prosessi ei vaadi maalauksen tapaan esivalmisteluja tai kuivumisaikaa. Lopputuloksena saadaan huomattavasti perinteisiä menetelmiä edullisempi pintakäsittely.

Hakijoilta odotamme:

- valmiutta oppia uutta ja sitoutuneisuutta työhön
- oma-aloitteisuutta
- kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn
- rohkeutta tuoda esille kehitysideoita arvostetussa yrityksessä
- eduksesi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta hitsauksesta

Tarjoamme:

- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- mahdollisuuden kehittää toimintaa ja viedä sitä eteenpäin

Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen kesken.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja Anita Koskiselta numerosta 0400 182 668 tai anita.koskinen@go-on.fi. Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.ahkm.fi/

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.