(Poistunut julkaisusta)

Metallimies päällirakentajaksi ja asentaja korjaamopuolelle
JOAB Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
JOAB Finland Oy
JOAB Finland Oy on osa JOAB-Gruppen AB:ta, joka on 55-vuotias perheyritys, jonka vuosittainen liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 270 henkilöä. Vuodessa toimitetaan yli 1500 yksikköä, mm vaihtolavatuotteita, jätepakkareita, nostureita ja Cameleont-järjestelmiä.
Toimenkuva
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista metallimiestä päällirakentajaksi ja myös asentajaa korjaamopuolelle. Nurmijärvellä sijaitsevaan toimipisteeseen.
Oletko saanut metallipuolen koulutuksen tai itseoppinut ammattitaitoinen hitsari, jolla on halu oppia tekemään.
Odotamme sinulta
Päällirakentajan työssä tarvitset hitsaustaitoa. Osaat englantia, vähintään ymmärrät englanninkielisiä ohjeistuksia. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
Eduksi katsotaan myös työkokemus päällirakentajan työstä, tai kokemus kuorma-autojen lavojen ja nostolaitteiden ym rakentamisesta.

Asentajan työssä sähkötyöt ja hydrauliikka on sinulle tuttuja. Osaat englantia, vähintään ymmärrät englanninkielisiä ohjeistuksia. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Olet sitten metsäkoneasentaja, maatalouskonekorjaaja tai metallimies ja omaat reippaan asenteen, halun oppia ja työllistää itsesi vakavaraiseen yritykseen, olet etsimämme henkilö.
Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen pikaisesti www.vmp.fi tai riikka.makinen@vmp.fi
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva vakituinen työ
Lisätietoja
Riikka Mäkinen, riikka.makinen@vmp.fi, 0449701693
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.08.2019 mennessä.