(Poistunut julkaisusta)

Metallimies / Huoltoasentaja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019 

Oletko alasi rautainen ammattilainen? etsitkö uusia haasteita urallesi? jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Haemme vahvan ammattitaidon omaavaa METALLIMIESTÄ / HUOLTOASENTAJAA vaativaan asiakaskohteeseemme Kuopioon.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten   kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö.   Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtäviisi kuuluu kohteen normaalit kiinteistönhoitotyöt sekä sisällä että ulkona. Erityisen tärkeä vastuualueesi on erilaisten metallirakenteiden purku- ja  kokoamistehtävät alueella. Työ on vakituinen sekä kokoaikainen ja työaika on arkisin 7-16 välillä. Satunnaiset vaihtelut työajassa ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vaativista metallirakennetöistä sekä alan koulutusta. Lisäksi tarvitset kuorma-autokortin, käyttökokemusta sekä osaamista erilaisista kiinteistönhoidon työkoneista sekä aikaisempaa kokemusta hitsauksesta. Eduksi katsotaan monipuolinen rakennusalan kokemus, hyvät ATK taidot sekä sujuva englanninkielen taito.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikö Ilkka Määttä, puh. +358405474066,
ilkka.maatta@iss.fi. Toimi nopeasti ja täytä sähköinen osoitteessa www.iss.fi 18.3.2019 mennessä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

  – ISS on savuton työpaikka –