(Poistunut julkaisusta)

METALLIMIES, Helsinki (Peltiveikot Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019
Peltiveikot Oy on perustettu vuonna 1959 ja on koko toimintansa ajan keskittynyt ruostumattomien tuotteiden käsittelyyn. Olemme viime vuosina laajentaneet toimintaamme myös muille metallilaaduille, esim Fe/teräs, alumiini, sinkityt(Zn) ja värilliset pellitykset.

 

Etsimme akuutisti tiiviiseen joukkoomme Helsinkiin vakituista ja kokoaikaista

METALLIALAN OSAAJAA.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat hitsaus (TIG), leikkaus, kanttaus, sahaus ja muut vastaavat metallin työstöön liittyvät toimet. Toivoomme, että pystyt aloittamaan tehtävissäsi mahdollisimman pian.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää metallialan pohjakoulutusta (esim. peltiseppähitsaaja), B-ajokorttia, reipasta asennetta ja valmiutta sekä halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, ammattimaisen työporukan tuen ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.

Kiinnostuitko? Hoidamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten hae tehtävään välittömästi osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.