(Poistunut julkaisusta)

Metallimestarit-koulutus Loimaalla
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Lähde mukaan vuoden rautaisimpaan koulutukseen ja hanki itsellesi pitkäaikainen työ metalliteollisuudesta!

Metallimestarit-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudesta. Barona Teollisuus ja Novida-ammattiopisto toteuttavat yhteistyössä Metallimestarit-koulutushankkeen, jossa koulutamme Loimaan seudun konepajayritysten osaamistarpeita vastaavaa henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity yritysten tarpeita vastaavaksi, joten koulutuksessa hankitulle osaamiselle on varmasti kysyntää.

Kenelle koulutus sopii?

Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Etsimme motivoituneita henkilöitä, jotka haluavat löytää uuden suunnan työuralleen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta metallitöistä, vaan koulutamme sinut rautaiseksi osaajaksi.

Miten sinusta tulee Metallimestari?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen. Jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen linkin kautta, sekä TE-toimiston sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/680868

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi ja teemme valintoja jo hakuajalla. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Koulutus alkaa syyskuussa 2018 ja kestää noin neljä kuukautta. Koulutukseen sisältyy 3 kuukauden pituinen lähiopetusjakso Novidan tiloissa Loimaalla ja 1 kuukauden työharjoittelu valitussa yrityksessä. Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Levytyöt ja hitsaus
  • Koneistustyöt ja ohjelmointi
  • Teknisten piirustusten lukeminen
  • Koneenasennus

Voit suuntautua opinnoissasi joko hitsaukseen, koneistukseen tai asennukseen. Koulutuksen aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen ajaksi voit hakea työttömyysetuutta, johon olet oikeutettu.

Tavoitteena on, että hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Baronan työntekijänä muutaman kuukauden ajan valitussa asiakasyrityksessä ja sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Katso tästä linkistä videoita kokemuksista Metallimestarista: insights.barona.fi/metallimestari-videoita

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Baronan Jouni Kontunen, puh 040 8373728.