(Poistunut julkaisusta)

METALLIMESTARI-KOULUTUS
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Etsimme vankalla asenteella varustettuja tulevaisuuden METALLIMESTAREITA
Suomen rautaisimpaan metallialan koulutukseen. Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi. Työstetään sinusta metallialan yritysten kanssa teräksinen osaaja työelämän tarpeisiin,
Pohjois-Karjalan alueella.

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Te-toimisto, Ely-keskus, Pohjois-Karjalan aikuisopisto ja Opteam Joensuu toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Pohjois-Karjalassa toimivien teollisuusyrityksien tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun.

Osallistujia seuraaviin koulutuksiin: Hitsaus, Koneistus ja Särmäys. Aikaisempaa alan kokemusta tai koulutusta ei vaadita hakijalta, mutta katsotaan eduksi. Sinulta odotetaan kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, asenne ratkaisee!

Jos sinulla ei ole aikaisempaa metallialan kokemusta, järjestämme sinulle alkuun muuntokoulutuksen, jossa opit metallialan perusteet.

Sinulla on mahdollisuus tutustua koulutuspaikkaan, ennen valintaa.

Lisätietoja:

Pohjois-Karjalan aikuisoppilaitos

Koulutuspäällikkö Jorma Kareinen p. 050 406 6015

Opteam

Myyntipäällikkö Timo Vainikainen p.010 6178 700

Koulutukset alkaa nonstoppina ja harjoittelu toteutetaan alan yrityksissä.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja siltä ajalta

maksetaan työttymyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista

korotettua etuuden osaa.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen

joensuu@opteam.fi

tai

voit käydä täyttämässä haun osoitteessa.

www.te-palvelut.fi.( kurssi nro. 673769) ja www.opteam.fi täytä hakemus molempiin paikkoihin.Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille. HAASTATTELUT JA VALINNAT OVAT JO KÄYNNISSÄ, JOTEN KOULUTUKSEEN KANNATTAA HAKEA HETI!