(Poistunut julkaisusta)

Metallimaalari asiakasyrityksellemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018Työn kuvaus:
  Onko sinulla kokemusta ruiskumaalauksesta? Teetkö työtäsi hyvällä asenteella ja oma-aloitteisesti? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!
 
Tarjoamme hyvälle tekijälle kokoaikaisen, noin puolen vuoden määräaikaisen työsuhteen suuressa ja arvostetussa teollisuuden alan asiakasyrityksessämme Vaasassa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja mikäli osoittaudut reippaaksi tekijäksi, sinulla on hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.
 
Toivomme hakijoilta mahdollisuutta tehdä 2-vuorotyötä, valmius 3-vuorotyöhön on plussaa. Etsimme tekijää, jolla olisi jo vähän kokemusta metallimaalauksesta. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä valmiutta tehdä fyysisiäkin työtehtäviä.
 
Mikäli kiinnostuit, hae heti jättämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 18.11.2018, mutta käymme hakua läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis aikailematta! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540 tai sähköpostitse susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Metallimaalari


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa