(Poistunut julkaisusta)

Metallikappaleiden viimeistelijä Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Koneistettujen metallikappaleiden viimeistelijä päivävuoroon.

 

Etsimme Tampereella toimivalle asiakkaallemme koneistettujen hydrauliventtiilistöjen viimeistelijää. Tehtävänäsi on poistaa koneistuksesta tulleista kappaleista purseet/jäysteet manuaalisesti työkaluja apuna käyttäen. Työtä tehdään pääasiassa viimeistelypöydän ääressä istuen ja työkaluina paineilma- ja sähkökäyttöiset työkalut mm. vinkua käytetään paljon. Kappaleiden koot ja sarjamäärät vaihtelevat paljon loppuasiakkaan mukaan. Työ vaatii kohtuullisen hyvää fyysistä työkykyä kappaleiden siirtelyssä, mutta isompien kappaleiden siirtelyssä käytössä nostolaitteet. Viimeistelyn lisäksi vastuullasi on valmiiden kappaleiden kuittaaminen järjestelmään sekä niiden toimittaminen asentajille loppukokoonpanoon. Työtä tehdään puhtaissa ja hyvin ilmastoiduissa työtiloissa.

 

Työ on erittäin tarkkaa ja vaatii järjestelmällisyyttä tekijältään. Etsimämme tekijällä täytyy olla pitkäjänteisyyttä, rutiininsietokykyä, normaalit tietotekniset valmiudet ja kädentaitoja. Työhön et tarvitse välttämättä vastaavaa työkokemusta, koska tarkkuus ja tehokkuus ratkaisee. Eduksi katsomme kuitenkin metalliteollisuuden työkokemuksen tai muun käsityötaitoja vaativan osaamisen.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun alkupuolella 6kk vuokratyösuhteena, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille sen jälkeen. Työssä mahdollisuus joustavaan päivävuoroon klo 7:00-16:30 välillä.

 

Mikäli käsillä tekeminen, huumorintajuinen työporukka ja mielekäs työympäristö kiinnostaa metalliteollisuuden parissa, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolta antaa Jani Karjalainen, 050 444 4480.