(Poistunut julkaisusta)

Metallialan työntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Oletko metallialan osaaja?

Asiakasyrityksemme on yksi toimialansa merkittävimmistä toimijoista ja se on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Haemme heille nyt putkihitsaajia sekä -asentajia putkistoprojekteihin. Hitsareiden työ sisältää tig-hitsausta (ruostumaton/happonen DN100 putki). Työt alkavat 17.8.2020 asiakasyrityksen toimipisteellä Pieksämäellä esivalmisteiden (putkiosien) valmistelulla ja projektien lopputyöt (asennustyöt) tapahtuvat viikolla 35 Uimaharjulla ja viikot 36-39 Raumalla.

Tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia sekä aiempaa kokemusta metallialalta. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka työskentelyotteeltaan on oma-aloitteinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Sujuva suomen kielen osaaminen on edellytyksenä työssä suoriutumiseen, englannin kielen osaaminen luetaan isoksi plussaksi. Hitsaajilta edellytämme konepiirustuksien lukutaitoa ja mielellään valmiuksia myös levysepän/putkisepän työhön. Hitsausluokat ovat eduksi.

Työ on päivätyötä, mutta valmius vuorotyöhön tarpeen vaatiessa on toivottavaa. 

Majoitus hoituu asiakasyrityksen puolesta. Hyvin työnsä hoitavalle on mahdollisesti töitä tiedossa jatkossakin.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa tarkemmin aiemmasta työhistoriasta ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.