(Poistunut julkaisusta)

Metallialan työntekijöitä Lappeenrantaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme metallialan asiakkaallemme Lappeenrantaan sesonkityöntekijöitä niin hitsaukseen kuin teräsrakenteiden asennukseen. 

Tehtävä sisältää metallialan hitsaus, -asennus,- sekä huoltotöitä isossa tuotantolaitoksessa. Toivomme sinulta metallialan ammattitutkintoa, ja mielellään aikaisempaa kokemusta erilaisista alan asennus- ja huoltotöistä. Työ alkaa heinäkuun puolivälissä ja kestää kolmisen viikkoa. Sesongin jälkeen työntekijällä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuskorttia, sekä mielellään tulityökorttia. 

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy