(Poistunut julkaisusta)

Metallialan tuotantotyöntekijä
Masino Industry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Masino Industry Oy on suomalaisen teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Masino Industry Oy:llä on omaa suunnittelua ja monipuolinen tuotevalikoima, joka sisältää ratkaisuja putkistojen ja laitteiden lämpöliikkeiden, kannatuksen ja tärinän hallintaan. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 45 henkilöä Ylöjärvellä ja kuuluu 1958 perustettuun Masino Group yritysryhmään.

Masino Industry Oy:n toiminta kasvaa vauhdikkaasti ja etsimme heille nyt innokasta METALLIALAN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä. Työssä voi olla mahdollisuus vakinaistumiseen.

Odotamme hakijoilta:
- Metallialan koulutusta
- Motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä huippuammattilaiseksi

Metallialan tuotantotyöntekijän työnkuvaan liittyy mm. tuotantoon liittyvien laitteiden käyttö ja tuotteiden lopputarkastus. Jokaisen tuotantolaitteen käyttöön perehdytetään.

Ylöjärven tehtaalla tuotevalmistuksessa on monia eri työvaiheita ja tehtäviä, joista valitulle henkilölle voidaan räätälöidä mielenkiintoinen ja kiinnostava tehtäväkokonaisuus. Tässä loistava mahdollisuus esimerkiksi työuraansa aloittelevalle, sillä Masino Industry antaa tehtäviin kattavan perehdytyksen ja kouluttaa työntekijöistään huippuammattilaisia!

Katso lisää työskentelystä Masinolla:
https://youtu.be/b-RZIg1btjQ

Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian osoitteessa www.go-on.fi! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.