(Poistunut julkaisusta)

Metallialan tuotantotyöntekijä Seinäjoelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Onko kesäloman aikana tullut mieleesi ajatus, että toivoisitkin uusia tuulia työelämääsi? Vaihtaisitko kenties kokonaan alaa ja kokeilisit ihan uutta? Vai oletko jo metallialan osaaja, mutta etsit uutta työympäristöä ja osaavaa työporukkaa tiimiksesi? Jatka lukemista, tämä voi olla uusi mahdollisuutesi!

 

Asiakkaamme Seinäjoella etsii reipasta tuotantotyöntekijää erilaisiin metallialan työtehtäviin. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi hitsausta, särmäystä, koneistusta, sahausta, laser- ja polttoleikkausta sekä trukilla-ajoa, riippuen valitun henkilön osaamisesta. Mikäli sinulla on kokemusta teollisuudesta tai alan koulutus niin hieno juttu, mutta tärkeintä on halu kehittää omia taitoja ja oppia uutta. Työhön perehdytetään, joten pelkkä kiinnostus metallialan tuotantotehtäviä kohtaan voi riittää, mikäli asenteesi on kohdallaan. Trukilla-ajotaito on myös plussaa. Työyhteisö on suomenkielinen. Toivomme luotettavuutta, aktiivista asennetta ja avointa oppimishalua.

 

Tarjoamme aluksi puolen vuoden mittaisen määräaikaisen työsuhteen Adeccon kautta, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Mikäli koet, että voisit olla etsimämme uusi metallialan osaaja, hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi ja jätä CV:si. Voit myös olla yhteydessä puhelimitse Adecco Vaasan henkilöstökonsultteihin Susanna Kytöharjuun (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) tai Pauliina Rintalaan (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 11.8.2019, mutta käsittelemme hakijoita jo hakuaikana. Älä siis aikaile vaan ole rohkeasti yhteydessä!