(Poistunut julkaisusta)

Metallialan RekryKoulutus, Treston Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Teollisuuskalusteita ja työpisteitä valmistava Treston Oy, Henkilöstöpalvelualan yritys Go On Jyväskylä, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Keski-Suomen ELY-keskus ja Keski-Suomen TE-toimisto järjestävät yhteistyössä Metallialan RekryKoulutuksen!

RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille, tai työttömyysuhan alaisille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymään teollisuuden tuotannon eri työvaiheisiin Jyväskylän Keljonkankaalla sijaitsevaan yritykseen.

TÄTÄ TYÖPAIKKAA HAETAAN REKRYKOULUTUKSEN KAUTTA, täyttämällä koulutushakemuksen 17.02.2019 mennessä osoitteessa:

Koulutus alkaa 18.03.2019 ja on kestoltaan 70 työpäivää.

RekryKoulutuksen suorittaneet tullaan työllistämään HETI koulutuksen päätyttyä Go Onin kautta Trestonille kokoaikaiseen työsuhteeseen, vähintään 6 kk ajaksi.

Treston Oy etsii koulutuksen kautta uutta työvoimaa erilaisiin tuotannon työvaiheisiin kuten särmäykseen, levytyökeskuksen käyttöön sekä pistehitsaukseen.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Koulutus tullaan räätälöimään henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Tähän koulutukseen hakeminen EI EDELLYTÄ aiempaa metallialan kokemusta! Ensisijaisesti etsimme motivoituneita henkilöitä, joilla on aito halu kehittyä alan ammattilaisiksi! Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan koulutukseen, jätä hakemuksesi viimeistään 17.2.2019 mennessä https://bit.ly/2Uo7vkY

TYÖLLISTÄVÄ YRITYS

Treston Oy on maailman johtavia teollisuuskalusteiden ja –työpisteiden toimittajia. Valikoimassa on laadukkaita ja ergonomisia työpisteratkaisuja kuten työpöytiä lisävarusteineen, vaunuja, tuoleja, säilytysjärjestelmiä, linjastoja ja pakkausratkaisuja. Suunnittelu- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, mutta toimipaikkoja on Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä yli 30 maahan ulottuva, kattava valikoitujen jälleenmyyjien verkosto.

HUOM! HAKEMUSTA EI TULE TÄYTTÄÄ GO ONIN KAUTTA, VAAN SUORAAN https://bit.ly/2Uo7vkY LINKIN KAUTTA!