Metallialan osaajia
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Oletko metallialan moniosaaja tai kenties erikoistunut hitsaukseen tai koneistukseen? Etsitkö uusia uria tai oletko aloittelemassa työuraasi?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen myöntävästi niin lukaise alla oleva ilmoitus ja kysäise tarvittaessa lisää!

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon levyseppähitsaajaa ja CNC-koneistajaa.

LEVYSEPPÄHITSAAJAANA sinulla on tehtävään soveltuva koulutus eikä hitsauksen ammattipätevyyksistäkään haittaa ole. Olet mahdollisesti jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta alan työtehtävistä, erityisesti katsomme eduksesi hitsauskokemuksen lisäksi teknisten piirustusten ymmärtämisen.

CNC-KONEISTAJANA teet työssäsi koneistusta ja ohjelmointia. Työssä tarvitaan piirustustenlukutaitoa ja Sinulla saisi olla työssä hankittua ammattitaitoa vastaavista tehtävistä sekä kokemusta ohjausjärjestelmien käytöstä. Koneistajan koulutus katsotaan eduksi. Työvaiheet ovat selkeitä ja hyvin ohjeistettuja.

Yleisesti odotamme sinulta:
- halua ja kykyä toimia osana työtiimiä
- halua kehittää osaamistasi
- ymmärrystä työturvallisuudesta

Tarjoamme sinulle työpaikan osana jatkuvasti kasvavaa ammattitaitoista työyhteisöä. Saat mahdollisuuden rakentaa oman urapolkusi tiiviissä työporukassa.
Työsuhde aloitetaan Adeccon kautta, hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rosa Pitkänen
040 481 1405
rosa.pitkanen@adecco.fi

Heidi Hämäläinen
040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.

Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta
www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526947
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio