Metallialan osaajia
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Oletko metallialan moniosaaja tai kenties erikoistunut hitsaukseen, pintakäsittelyyn tai koneistukseen? Etsitkö uusia uria tai oletko aloittelemassa työuraasi? Oletko haaveillut työskenteleväsi ja asuvasi keskellä Kainuun postikorttimaisemia?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen myöntävästi niin lukaise alla oleva ilmoitus ja kysäise tarvittaessa lisää!

HITSAAJANA tehtävässäsi työskentelet teräs- ja alumiinirakenteiden parissa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus eikä hitsauksen ammattipätevyyksistäkään haittaa ole. Olet mahdollisesti jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta alan työtehtävistä, erityisesti katsomme eduksesi hitsauskokemuksen lisäksi teknisten piirustusten ymmärtämisen.

PINTAKÄSITTELIJÄNÄ maalaat konepajatuotteita korkeapaineruiskulla. Työ on manuaalista maalaustyötä ja Sinut perehdytetään työhön, työvaiheisiin ja ohjeistuksiin tarkasti. Työjälkesi on tarkkaa ja laadukasta. Voit olla jo kokenut pintakäsittelijä tai uraasi aloitteleva tekijä. Koulutustaustasi voisi olla mielellään pintakäsittelyn alalta.

KONEISTAJANA teet työssäsi koneistusta ja ohjelmointia. Työssä tarvitaan piirustustenlukutaitoa ja Sinulla saisi olla työssä hankittua ammattitaitoa vastaavista tehtävistä sekä kokemusta ohjausjärjestelmien käytöstä. Koneistajan koulutus katsotaan eduksi. Työvaiheet ovat selkeitä ja hyvin ohjeistettuja.

Yleisesti odotamme sinulta:
- halua ja kykyä toimia osana työtiimiä
- halua kehittää osaamistasi
- suomen tai englannin kielen taitoa
- ymmärrystä työturvallisuudesta

Tarjoamme sinulle työpaikan osana jatkuvasti kasvavaa ammattitaitoista työyhteisöä. Saat mahdollisuuden rakentaa oman urapolkusi vakavaraisessa yrityksessä.
Työsuhde aloitetaan Adeccon kautta, hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti pienellä kynnyksellä lisää tai laita hakemus tulemaan!

Lisätietoja antavat:

Sanna Kovalainen P. 050 4444 425,
sanna.kovalainen@adecco.fi

Heli Keränen P. 050 4444 465,
heli.keranen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523099
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Kovalainen (sanna.kovalainen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358 504444425
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani, Paltamo, Sotkamo