(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Oletko metallialan osaaja?

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia hitsaajia sekä vähemmän kokemusta omaavia metallialan osaajia avustaviin tehtäviin Raumalla sijaitsevalle työmaalle. Voit olla myös alan opiskelija, jolloin saat arvokasta käytännön kokemusta työmaalta. Asiakasyrityksemme on yksi toimialansa merkittävimmistä toimijoista ja se on toiminut yli 15 vuoden ajan.

Työtehtävät määräytyvät osaamisesi mukaan. Avustavat työt ovat pääasiassa tehtaan seisokin aikaisia huoltotöitä. Tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia. Hitsausluokat ja metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta ethän jätä hakemusta lähettämättä niiden uupuessa.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka työskentelyotteeltaan on oma-aloitteinen ja tarttuu töihin reippaasti. Avustavissa tehtävissä vuosien kokemusta tärkeämpää on asenteesi työntekoa kohtaan. Kokemusta ja ymmärrystä metalllialasta tulee olla kuitenkin jonkin verran, jotta työ luonnistuu. Kuvien lukutaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa viikolla 43 ja keikka kestää avustavien töiden osalta arviolta viikon. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa, joten vuorotyövalmius oltava. 

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa tarkemmin aiemmasta työhistoriasta ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.