(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia Tuusulan alueelle
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme nyt useita metallialan työntekijöitä Tuusulan alueelle tuotantotöihin sekä myös haastavempiin korjausasentajan tehtäviin.

Työtehtävät vaihtelevat ja voivat pitää sisällään esimerkiksi mekaanista kokoonpanoa sekä koneenkäyttöä (poraus, taivutus, sahaus jne.) myös hitsauksen tai koneistuksen perusteiden tuntemus katsotaan ehdottomaksi eduksesi, mutteivat ole välttämättömyys työtä hakiessasi.

Osaavalle tekijälle on myös mahdollista työllistyä metallirakenteiden tuotannossa tarvittavien työkalujen suunnitteluun ja valmistukseen sekä käytettävien työkalujen ja koneiden kunnossapitoon.

Kerrothan hakemuksessasi omasta osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mikäli sinulla ei vielä ole aikaisempaa työkokemusta, voit kertoa hakemuksessa esimerkiksi vapaa-ajan harrastuksistasi, työharjoitteluistasi tai tulevaisuuden suunnitelmistasi.

Odotamme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta ja oppimishalua. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimityöskentelytaitoja.

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten varmista oma paikkasi hyvissä ajoin ja täytä hakemus jo tänään!