(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia Sisu Autolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

 

 

Haemme Sisu Autolle Karjaalle teknisesti orientoituneita metallialan osaajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta tai vähintään aikaisempaa työkokemusta metallialan töistä ja erityisesti hitsauksesta. Hakijoilta edellytämme myös hyvää asennetta, motivaatiota ja aitoa halua kehittyä työssään sekä luovaa ja teknistä ajattelukykyä.

 

Työssä pääset tekemään erilaisia asennustehtäviä ja valmistamaan kuorma-auton osia hitsaamalla. Toimit työssäsi osana pienempää ryhmää.

 

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.