(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia Päijät-Hämeeseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme metallialan osaajia asiakasyrityksillemme töihin Lahden ja lähikuntien alueelle erilaisiin alan ammattitöihin.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallin työstöstä kokoonpanoon aina mm. särmääjän, hitsaajan ja laserleikkaajan tehtäviin, robottihitsaukseen ym. Töitä on tarjolla niin metallialan pitkän linjan ammattilaisille sopivista haastavista ammattitehtävistä työuraansa alalla aloitteleville henkilöille sopiviin alan perustaitoja kehittäviin tehtäviin.

Laita meille hakemus niin kartoitetaan, millaisiin tehtäviin juuri sinä olet halukas työllistymään. Haemme eri yrityksiin osaajia erilaisiin tehtäviin. Pyrimme työllistämään sinut juuri sinua eniten kiinnostaviin tehtäviin. Töitä on tarjolla lyhyistä pitkiin määräaikaisuuksiin sekä myös vakipaikkoihin, joten laita meille hakemus ja olet mukana hakemassa metallialan töitä ympäri Päijät-Hämettä oman tilanteesi mukaan.

Hait sitten millaista metallihommaa vain niin metallitöiden parissa pärjätäksesi, olethan työtä pelkäämättömällä asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan tehtävissä. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta. Eniten ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön. Eduksi katsomme myös trukinajotaidon.

Useimmat tehtävistä edellyttävät vuorotyövalmiutta 2- tai 3-vuorotyössä (arkisin vuoroviikoin 06-14 tai 14-22 sekä 3-vuorossa 22-06).

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, käy jättämässä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta niin pääsemme kartoittamaan kiinnostuksellesi ja osaamisellesi sopivaa työtä. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä ja myös alustavan palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja metallialan töistä voit halutessasi tiedustella puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.