(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia Päijät-Hämeeseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Haemme metallialan osaajia asiakasyrityksillemme töihin Lahden ja lähikuntien alueelle erilaisiin alan ammattitöihin.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina mm. särmääjän/hitsaajan tehtäviin, aarporaukseen, robottihitsaukseen, sorvaukseen ym. metallialan työtehtäviin. Tällä hetkellä haussa on erityisesti cnc-koneistukseen, robottihitsaukseen ja hitsauksen osaajia sekä alan sekatyömies. Töitä on tarjolla niin metallialan pitkän linjan ammattilaisille sopivista haastavista ammattitehtävistä työuraansa alalla aloitteleville henkilöille sopiviin alan perustaitoja kehittäviin tehtäviin.

Laita meille hakemus niin kartoitetaan, millaisiin tehtäviin juuri sinä olet halukas työllistymään. Haemme eri yrityksiin vaihdellen erilaisiin tehtäviin osaajia. Pyrimme työllistämään sinut juuri sinua eniten kiinnostaviin tehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Töitä on tarjolla lyhyistä pitkiin määräaikaisuuksiin sekä myös vakipaikkoihin, joten laita meille hakemus ja olet mukana hakemassa metallialan töitä ympäri Päijät-Hämettä oman tilanteesi mukaan.

Hait sitten millaista metallihommaa vain niin metallitöiden parissa pärjätäksesi, olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä alan töissä. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Eniten ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön. Eduksi katsomme myös trukinajotaidon.

Useimmat tehtävistä edellyttävät vuorotyövalmiutta 2- tai 3-vuorotyössä (arkisin vuoroviikoin 06-14 tai 14-22 sekä 3-vuorossa 22-06).

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, käy jättämässä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta niin pääsemme kartoittamaan kiinnostuksellesi ja osaamisellesi sopivaa työtä. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä ja myös alustavan palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Barönään työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.