(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaajia, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISIA METALLIALAN OSAAJIA Nastolaan.

Työtehtäväsi ovat ruostumattomien teräsrakenteiden hitsaus ja asennus.

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta hitsaajan työtehtävistä ja ruostumattoman teräksen työstämisestä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja viihdyt hektisessä työympäristössä.

Edellytämme sinulta metallialan koulutusta ja kuvalukutaitoa. Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuus- ja tulityökortti sekä hyvä suomen kielen taito. Voimassaolevat hitsausluokat katsotaan eduksi.

Asiakkaamme etsii pitkäaikaisia työntekijöitä, joiden on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vuokratyösuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: hitsaaja, metalliteollisuus, metallityöntekijä, ruostumaton teräs