Metallialan osaajia Leppävirralle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Etsimme Leppävirralle oma-aloitteisia ja ripeitä tekijöitä särmäys- ja puristintehtäviin metallialan yritykseen.
Tehtävät sisältävät myös muita yleisiä metallityöntekijän tehtäviä.

Tehtäviin perehdytetään huolellisesti ja tarvittaessa opetetaan, joten aiempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja hyvä motivaatio metallialan töihin.
Työturva- ja tulityökortit luetaan eduksi, mutta eivät ole pakolliset.

Tarjoamme työsopimuksen aluksi RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa yritykseen vakituiseen työhön. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa ja työsuhde on kokoaikainen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan. 

Laita rohkeasti hakulomaketta tulemaan, tai laita viestiä alla olevaan numeroon niin jutellaan paikasta lisää!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 tai klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536338
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Karttula, Kuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus