Metallialan osaajat, avoin haku
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Oletko jo metallialan konkari vai tulevaisuuden huippuosaaja? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia hitsauksen, asennuksen tai esimerkiksi tuotannon parista? Jatka lukemista, sillä meillä on:

AVOIN HAKU METALLIALAN OSAAJILLE OULUUN JA LÄHIALUEILLE!

Etsimme useille asiakkaillemme reippaita ja motivoituneita metallialan työntekijöitä kevään ja kesän tarpeisiin. Asiakkaillamme on tarjolla monipuolisia, vaihtelevia ja eri osaamistason vaativia työtehtäviä Oulussa ja lähialueilla. Työtehtävät vaihtelevat hitsauksesta asennuksiin sekä tuotannon eri vaiheiden tehtäviin.

Toivomme hakijalta reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Osaan tehtävistä vaaditaan metallialan koulutus tai aiempaa kokemusta metallialalta, osassa pärjää hyvällä asenteella ja reippaalla tekemisen meiningillä.

Etsimme tekijöitä kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin tehtäviin. Työajat vaihtelevat ja töitä tehdään niin päivä- kuin vuorotyössä. Työt alkavat asiakkaidemme tarpeiden mukaan kevään ja kesän aikana, sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemus, niin etsitään yhdessä sinulle osaamistasi ja kiinnostustasi vastaava työ!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 15.2.2021. 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Michael Perander
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
040 307 5303
michael.perander@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414072
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu