(Poistunut julkaisusta)

Metallialan osaaja - Oy Sisu Auto Ab
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen Sisu Auto konserni koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvojen liiketoiminnasta ja tuotannosta sekä ajoneuvojen tuotekehityksestä ja ajoneuvoteknisestä kansainvälisestä projektipalvelusta. Konsernin palveluksessa olevien noin 120 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

Haemme Sisu Autolle Karjaalle teknisesti orientoitunutta

metallialan osaajaa

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta tai vähintään aikaisempaa työkokemusta metallialan töistä ja erityisesti hitsauksesta. Hakijoilta edellytämme myös hyvää asennetta, motivaatiota ja aitoa halua kehittyä työssään sekä luovaa ja teknistä ajattelukykyä.
Työssä pääset tekemään erilaisia asennustehtäviä ja valmistamaan kuorma-auton osia hitsaamalla osana pienempää ryhmää.

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi