(Poistunut julkaisusta)

Metallialan moniosaaja, Vantaan Metalli Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Vantaan Metalli Oy - teemme uutta, korjaamme vanhaa

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Kiinteistökorjauksien lisäksi valmistamme myös tarvittavat osat joko toimipisteessämme tai tapauskohtaisesti myös asiakkaan luona!Etsimme asiakkaallemme Vantaan Metalli Oy:lle:Metallialan moniosaajaa

Pitkä aikaiseen työsuhteeseenOlet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy metallialan koulutus ja vankka kokemus alalta. Olet kykeneväinen toimimaan itsenäisesti ja tehokkaasti, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Sinulla tulee olla kokemusta kaikista erilaisten metallien hitsauksista, leikkauksista ja sahaamisista. Myös erilaisten kuvien lukutaito on ehdoton edellytys. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti, että voit matkustaa eri kohteisiin firman kulkuneuvoilla. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla nuhteeton tausta, sillä työtä tehdään myös valtion rakennuksissa.Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä hyvässä ja innostavassa porukassa. Työskentely Vantaan Metallilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä keikkoja mielenkiintoisissa kohteissa Uudenmaan alueella.


Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.