(Poistunut julkaisusta)

Metallialalle tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Äänekoskella sijaitsevaan asiakasyritykseemme tuotantotyöntekijää.

Työnkuva:
Metallialan monipuolisia työtehtäviä ja trukilla ajamista.  Työtä tehdään kahdessa- tai kolmessa vuorossa. Työtehtävät määräytyvät aiemman osaamisesi perusteella.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme henkilöä jolla on metallialan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista tuotantotyöntekijän tehtävistä. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin, olet aktiivinen ja haluat oppia uutta. Fyysinen kuntosi on myös hyvä.

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemäksi aikaa. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi: 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967