(Poistunut julkaisusta)

Metallialalle tekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme Heinolan talousalueelle metallialan erikoistehtävään TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on teknistä näkemystä, hyvä asenne ja motivaatio työntekoon sekä hyvä fyysinen kunto. Eduksi katsomme metallialan tuntemuksen ja halua oppia metallialan erikoistehtävään.

Aikaisempi kokemus esimerkiksi CNC-koneiden ohjelmoinnista on eduksi.

Työ sopii hyvin esimerkiksi metallialan koulutuksen omaavalle, mutta koulutustausta ei ole ehdoton, sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. Tärkeintä on, että sinulta löytyy kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan ja olet valmis kolmivuorotyöhön.

Työpaikalle pääsy edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, sillä paikalle on huonot julkiset kulkuyhteydet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kohdalta.
Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.