(Poistunut julkaisusta)

Metalli- / varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta metalli- / varastotyöntekijää Vantaalle metallialan yritykseen.

Asiakkaamme on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Sillä on myös yli 20 vuoden kokemus laserhitsauksen ja -leikkauksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja valmistuksessa.

Työnkuvaus

Työ sisältää varaston monipuolisia töitä, kuten keräilyä, kuormien lähetystä ja vastaanottoa sekä suurien valmistettavien tuotteiden siirtoa asiakkaamme toimitiloissa. Lisäksi työhön kuuluu erinäiset metallialan avustavat tehtävät tuotantotiloissa. Kyseessä on kokopäivätyö, jota tehdään yhdessä vuorossa klo. 8-16. Viikottainen työaika on 37,5 h.

Työn edellytykset

- Kokemus varasto- ja metallialan töistä

- Vastapainotrukin ajotaito

- Oma-aloitteisuus

- Motivoitunut ja reipas asenne

Katsomme eduksesi voimassaolevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli sinulla on kokemusta varastotyöstä ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi