(Poistunut julkaisusta)

Metalli-/varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme Pieksämäelle metalli-/varastotyöntekijää.

Työt sisältävät tuotteiden perushitsaustyötä pääsääntöisesti migillä/magilla sekä varastopuolen tehtäviä, esimerkiksi lähtevien lavojen kasausta ja pakkausta lähtökuntoon.
Hitsaustöissä ei vaadita voimassa olevia luokkia.

Töihin perehdytetään ja tärkeimmät ominaisuudet työn suorittamiseen ovat perushitsaustaidot sekä asenne, reippaus ja ripeys työtehtävissä. 

Työ on maanantaista perjantaihin tapahtuvaa päivätyötä.

Alkuun töitä on tiedossa noin kuukaudeksi, mutta hyvin tehtävänsä hoitavalla on hyvä mahdollisuus saada jatkoa myös tuon jälkeen.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta pikaisesti, sillä paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.