(Poistunut julkaisusta)

Metalli- /kokoonpanotyöntekijä, Mäntsälä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme MOTIVOITUNUTTA METALLI- /KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Mäntsälään.

Asiakasyrityksemme on Uudenmaan alueella toimiva metallialan yritys, joka toimii vankalla, yli 40-vuoden kokemuksella. Päätuotteinaan heillä ovat erilaiset vaunut. Asiakkaamme toimii yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla aina suunnitteluvaiheesta tuotekokonaisuuksien loppuvalmistukseen saakka.

Työtehtävä on monipuolinen metallitöistä ja kokoonpanosta koostuva työtehtävä. Työtehtäviin sisältyy metalliputkien taivutus koneella ja/tai hitsausrobotin käyttö sekä vaunujen tuotteiden kokoonpano.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta erilaisista metallialan työtehtävistä ja hyvää suomen kielen taitoa. Metalli alan tutkinto ei ole välttämättömyys vaan reipas asenne ja oma-aloitteinen ote työhön.

Toivomme, että olet metallialan tekijä, joka nauttii monipuolisesta käytännön työstä ja käsillä tekemisestä sekä uuden oppimisesta. Työhön ja työvaiheisiin opastetaan ja perehdytetään.

Tarjoamme työntekijälle kehittävän työympäristön ja päivätyön liukuvalla työajalla. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa vuokratyösuhteella.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: Metallityöntekijä, vaihetyöntekijä, kokoonpanija, tuotantotyöntekijä, kokoonpano, metalliala