Mestarisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Oletko jo kokenut peruspesutaitoinen siivooja, ja et pelkää näyttää taitojasi? Onko sinulla ymmärrystä asiakkaiden tarpeista sekä asiakaspalvelutilanteista? Innostutko uusista työkohteista, erilaisista siivoushaasteista sekä vaihtelevasta työviikosta? 

 

Tämä työ voisi sopia sinulle paremmin kuin hyvin! Me L&T:llä haemme nyt Lappeenrannan alueelle

 

MESTARISIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön! Mestarisiivooja ottaa vastuun useamman asiakaskohteemme erilaisista siivouskeikoista ja vie ne läpi kuten mestarin kuuluukin: ammattitaidolla ja vahvalla vastuuntunnolla. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen kuuluu vastuualueeseesi! Autat myös työkavereitasi sekä tuuraat heitä tarpeen vaatiessa myös ylläpitosiivouksessa.

 

Toivomme mestarisiivoojalta aikaisempaa kokemusta alalta, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Mestarin muihin avuihin kuuluvat joustavuus, rehellisyys ja luotettavuus. Tuot iloa työyhteisöön ja sinun kanssasi on helppo tehdä töitä, mutta yksintyöskentelykin onnistuu mainiosti. Mestarisiivoojan mielestä tämä työ on tärkeää ja antaa asiakkaalle paljon lisäarvoa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Olet meille tärkeääkin tärkeämpi työntekijä sekä saat esimieheltäsi arvostusta, kiitosta ja palautetta, kuten kuuluukin. Myös esimiehen tuki ja kannustus on hyvä motivaatio antaa itsestään vähän enemmän ja näyttää kaikille kuinka rautainen ammattilainen hoitaa homman kotiin! Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fiHakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317690
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31775868.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Lappeenranta