(Poistunut julkaisusta)

Messuosaston suunnittelija Expotec Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Expotec Oy on tamperelainen, valtakunnallisesti toimiva messuosastojen suunnittelun, rakentamisen ja näyttelyurakoinnin ammattilainen.
Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain useita satoja messuosastoja, mikä pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla uusista tuulista ja menestyksekkäistä työskentelytavoista.
Expotec Oy on osa Tampereen Messut -konsernia.
 
Haemme nyt tiimiimme MESSUOSASTON SUUNNITTELIJAA
Messuosaston suunnittelijana suunnittelet alumiinirunkoiseen messurakennejärjestelmään perustuvia messuosastoja pääasiassa kotimaan messutapahtumiin. Teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja tulostustiimin sekä rakentajiemme kanssa. Tehtävässä yhdistyvät visuaalinen suunnittelu sekä tilasuunnittelu.
Odotamme sinulta hyvää visuaalista osaamista ja eduksesi katsomme teknisen ymmärryksen. Pääohjelmistona käytämme AutoCAD:ia sekä  3ds Maxia ja odotamme sinulta näissä hyvää osaamista. Muun ohjelmisto-osaamisen (PhotoShop ja Illustrator) katsomme eduksesi.
Omaat motivoituneen asenteen messumaailman hektisessä työympäristössä ja osaat työskennellä keskittyneesti paineen alla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työkentän suunnittelun parissa sekä mahdollisuuden kehittyä messusuunnittelun ammattilaiseksi osaavan tiimin tuella.
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja työnäytteineen 14.10. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Messuosaston suunnittelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere