Messuesittelijöitä Lohjan Asuntomessuille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021

Messuesittelijöitä Lohjan asuntomessuille (Deko-Talo Oy).

Deko-Talo Oy on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, jonka osaamiseen sinä voit luottaa! Valmiita yksilöllisiä Dekotaloja on Suomessa jo useita satoja ja henkilökuntamme on ollut toteuttamassa tuhansia omakotitaloja suomalaisille. 

Deko-Talo Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Meidän asiakkaanamme voit luottaa siihen, että yritystoiminta on pitkäjänteistä ja terveellä pohjalla. 

TEHTÄVÄNKUVAUS

Etsimme messuesittelijöitä Deko-Talo Oy:lle Lohjan Asuntomessuille 9.7.-8.8.2021.

Messuesittelijänä esittelet Deko-Talon kohdetta Lohjan Asuntomessuilla. Tehtävänäsi on mm. vierailijoiden ohjaaminen, kyselyihin vastaaminen sekä kohteen siisteydestä huolehtiminen.

Messut ovat avoinna päivittäin klo 10-18. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuun ja työpäivät ovat n. 7-8h/pv (n. 110-120h/4vko). Lisäksi ennen messuja Deko-Talo kouluttaa kohteessa työntekijät tehtäviin ja samalla tutustutaan messukohteeseen, joten siihen pitää varautua jo ennen messujen alkamista. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

ODOTAMME SINULTA

Mikäli sinulla on asiakaspalvelutaustaa ja hiukan kokemusta myynnistä sekä omaat iloisen, avoimen ja ulospäinsuuntautuneen asenteen, saatat olla etsimämme henkilö! Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan perehdytämme sinut kohteeseen ja messuesittelijän tehtävään.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

MUUT TIEDOT

Tehtävä on määräaikainen ja työsuhde solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Palkkaus sopimuksen mukaan, joten lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi (tuntipalkka).

Lisää hakemukseen myös CV:si. Hakijoita aloitetaan haastattelemaan toukokuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyn HR-koordinaattori Heidi Lattunen, puh. 040 307 5404 ja sähköposti heidi.lattunen@eezy.fi. Tavoitat Heidin puhelimitse parhaiten arkisin klo 9–11. 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot