(Poistunut julkaisusta)

Messaging specialist
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Toimenkuva
Oletko motivoitunut digitaalisten sanomavälitysten käyttöönottotehtävien moniosaaja? Etsimme asiakkaallemme Trade Connector Oy Messaging specialistia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme
Tulet työskentelemään innovatiivisessa ja kannustavassa työympäristössä ja pääset osaksi osaavaa tiimiä, jolla on pitkä alan kokemus takana. Pääset kehittämään itseäsi mm. järjestelmäkehityksen parissa. Saat itsenäisen ja vastuullisen työn ja monipuoliset ja haastavat työtehtävät.

Työtehtävät
* yhteydenpito asiakkaiden ja näiden kauppakumppaneiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse
* ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja raportointi
* esitystapamuunnosohjelmien tekeminen
* prosessien konfiguroiminen sanomanvälitysjärjestelmään
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää Linux-käyttöjärjestelmän tuntemusta, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä ohjelmointitaitoa jollain kielellä (esim. java, python, perl). Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, teknistä ajattelukykyä ja perustietoja MS Windows ympäristössä toimimisesta.

Hakemallamme työntekijällä on hyvä ongelmanratkaisukyky, asiakaspalveluhenkinen asenne sekä tekninen ajattelukyky. Aiempi ICT-alan työkokemus ja kokemus EDI/OVT-sanomien parissa toimimisesta katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on päivätyötä. Työaika pääsääntöisesti 8 – 18 välillä. Sinun tulisi kuitenkin olla valmis tekemään satunnaisia viikonloppupäivystyksiä.
Trade Connectorin toimisto sijaitsee Helsingissä, Pukinmäessä, jossa perehdytetään uusi työntekijä työhön. Perehdytyksen jälkeen mahdollisuus etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sanni Tapani
Eezy VMP
040 530 0101
sanni.tapani@eezy.fi
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Sanni Tapani, sanni.tapani@eezy.fi, 0405300101
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.