(Poistunut julkaisusta)

Merkkihuollon mekaanikko
Helsingin Autoalan Liikkeiden Yhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haaveiletko merkkihuollon mekaanikon urasta? Oletko jo ehtinyt kartuttaa työkokemusta automekaanikkona, mutta erikoistuminen ja syvempi osaaminen houkuttavat? Haluamme sinut mukaan, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän mahdollisuuteen.

Autoalan huima kehitys ja tekniikan lisääntyminen ovat kasvattaneet mekaanikkojen roolia autoalan sisällä. Moni ei ehkä tiedäkään, kuinka paljon autoala vaatii osaajiltaan osaamista ja syventymistä nyt ja tulevaisuudessa. Meidän tehtävänä on löytää merkkihuollon mekaanikkoja PK-Seudun tunnettuihin autotaloihin työskentelemään, erikoistumaan ja kouluttautumaan. Saat käyttöösi autoalan parhaat työkalut, järjestelmät ja tekniikat, sekä luvan rakastaa autoja.

Helsingin Autoalan Liikkeiden Yhdistykseen kuuluvilla autotaloilla on resursseja jatkokouluttaa mekaanikkoja ja auttaa heitä erikoistumaan. Kaikki tapahtuu tehtävän työn ohella ja nautit palkkaa ensimmäisestä päivästä lähtien. Työllistävien autotalojen tarkoituksena on mahdollistaa mukaan hakeville mekaanikoille eri taitotason tehtäviä ja sertifikaatteja tiettyihin automerkkeihin. Erikoistuminen näkyy palkassasi ja kulkee mukana todistuksena osaamisestasi lopun elämän.

MILLAISTA HENKILÖÄ ETSIMME?

Aivan ylivoimaisesti tärkein kriteeri on, että olet autoista ja tekniikasta kiinnostunut. Sinun ei missään nimessä tarvitse olla heti ammattilainen, vaan esimerkiksi ammattikoulun jälkeen opit mekaanikon työhön käytännön työn kautta. Asiakkaat arvostavat intohimoasi autoja kohtaan, kun taas me arvostamme tietämystä ja osaamista eri automerkeistä. Me valmistamme ja koulutamme sinusta merkkihuollon mekaanikon.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Mukana olevat autotalot ja työnantajat mahdollistavat monipuoliset työnkuvat, etenemismahdollisuudet ja hyvän koulutuksen. Erikoistuminen on isossa osassa tässä tehtävässä ja voit erikoistua automerkkeihin kuten Toyota, Hyundai, Citroen, Peugeot, Renault, Das, Mini, BMW, Ford, Opel, Nissan, Jaguar, Kia, Volvo ja LandRover. Saat käyttöösi ison talon edut, ja normaaleiden liikuntaetujen ja laajojen työterveyshuoltopalveluiden lisäksi, saat mm. ostoetuja uusiin ja käytettyihin autoihin. Samalla saat etuja huoltoihin ja varaosiin.

Ajattelemme, että erikoistumisen kautta saat kehittää omaa osaamistaan rauhassa ja siirtymään eri taitotasolle. Samalla mekaanikkona pystyt rakentamaan erikoistumisella itsellesi parempaa työuraa myös jatkossa.

Älä epäröi enempää hakemuksen jättämistä vaan lähde rohkeasti mukaan tutkimaan mahdollisuutta uudelle uralle!
Edellytykset työnsaannille:

  • Ajoneuvoasentaja

    Edellytykset työnsaannille: Ajoneuvoasentaja